Ülemiste Tervisemaja 1. etapp on avatud

Ülemiste City’s avab uksed tark tervisemaja, Ülemiste Tervisemaja, kus ühe katuse alla on koondatud kõik vajalikud tervisega seotud teenused ja pikaajalise kogemusega erinevate tervishoiuvaldkondade tippspetsialistid, kes pakuvad kvaliteetsest ja tõenduspõhist eriarstiabi ja esmatasandi peremeditsiini teenust.

Tervisemaja teenused on suunatud nii kohalikele inimestele linnakus, aga ka välisspetsialistidele. Siinsed peremeditsiini spetsialistid valdavad lisaks emakeelele ka mitmeid teisi keeli – vene, inglise, soome, norra ja saksa keelt.

Esimese etapina, juunis, on avatud Tervisemaja parklapoole 1. korrus, kus on patsiente valmis vastu võtma Pealinna Perearstid ja Ülemiste Perearstid. Samuti avab uksed Ülemiste City ainuke apteek Benu, mis pakub  Tervisemaja külastajatele oma traditsiooniliste apteegitoodete kõrval ka laia valikut tervise- ja ilutooteid ning ka erinevaid muid teenuseid.

Teise etapina, septembris, avame Tervisemaja 2. korrus. Lisaks perearstidele, Asklepios, Perearst Riina Tomson, Ülemiste Perearstid, avavad uksed ka SYNLAB, koos kaasaegsete geeni- ning terviseuuringutega, Medemis Clinic, kus kogenud esteetilise meditsiini õed ning dermatoloogid tagavad igale kliendile personaalse lähenemise ja Ülemiste City Silmakliinik, mille kogenud optometristid annavad nõu ja teostavad nägemise kontrolli.

Kolmanda etapina, oktoobrist, on Tervisemajja oodata Qvalitas eriarstiabi ja funktsionaaldiagnostika kliinikut.

2019. aastal etapiliselt avanev Ülemiste Tervisemaja asub Tallinnas, Ülemiste City linnakus aadressil Valukoja 7, Karl Papello majas. Maja on oma nime saanud paljude optiliste ja arstiteaduslike leiutiste autori Karl (Carl) Papello (1890-1958) järgi.