Valvekliinik

Valvekliinik pakub kiiret ja kvaliteetset abi alates erakorraliste tervisemurede lahendamisest kuni krooniliste haiguste diagnoosimise ja ravini.

Valvekliinikus ei ole vaja saatekirja, mistõttu on abi saamine lihtne ja kiire. Oleme pühendunud sõbralikule ning personaalsele lähenemisele, tagades, et iga patsient tunneks end hoolitsetu ja mõistetuna. Meie spetsialistid teevad koostööd, et pakkuda terviklikku ja järjepidevat hooldust ning aidata patsientidel saavutada parim võimalik tervis.

Meie missioon on olla usaldusväärne partner teie tervise hoidmisel, seega anname kiiret ja tõhusat abi igal vajalikul hetkel.

Meie kogenud valve-, laste- ja naistearstid ning õed võtavad vastu nii täiskasvanuid kui ka lapsi, võimaldades pöörduda ootamatute tervisemuredega ilma aega broneerimata. Meie eesmärk on tagada, et keegi ei peaks ootama vastuvõtule pääsemiseks üle kolmekümne minuti.

Analüüsid ja uuringud

Pakume kohapeal võimalust teha enamikku vajalikke analüüse ja uuringuid. See kiirendab diagnoosimise ja ravi alustamist. Teeme suurt hulka protseduure, sealhulgas EKG-d, kõrvavaigu eemaldamist, vaktsineerimist ja mitut ultraheliuuringut, mis aitavad hinnata organite suurust, ehitust ja struktuuri, liigeste seisundit ning verevoolu kiirust ja suunda.

Pisikirurgia

Näiteks sissekasvanud küünte ja nahamoodustiste eemaldamist.

Naistearst

Meie naistearstid aitavad kiiret lahendamist vajavate murede korral, olgu need seotud menstruatsioonihäirete, raseduse või menopausiga.